Audi TT Forum banner

Sarah-n-Tuned

62K views 37 replies 22 participants last post by  Peoples  
#1 ·
Czy ktoś jeszcze śledzi tę panią na YouTube?

Niedawno trafiłem na jej kanał i człowieku, ona jest prawdziwym maniakiem motoryzacyjnym i oczywiście ma Audi TT, albo jak ona to nazywa Tator Tot. Chyba ma też 3 lub 4 inne samochody.

Wykonuje wszystkie swoje ulepszenia i konserwacje we własnym potrójnym garażu w Arizonie (chyba tam mieszka). Z pewnością mnie zawstydza, och, ma też 343 tys. subskrybentów!!

#4 ·
microgerry said:
Tak, oglądam jej filmy od kilku miesięcy.
Znalazłem ją pierwotnie ze względu na jej TT, ale nadal oglądam jej inne recenzje.
Również bardzo miła dla oka! :lol:
O tak, jest połączeniem Amy Whinehouse i Megan Fox, ale jak mówisz, bardzo miła dla oka.

Śmieszne komentarze też. Wydaje się również naprawdę miłą dziewczyną.

#16 ·
kampftrinker said:
To prawda.

Wyszukaj w Google Sarah-N-Dipity, to powinno doprowadzić cię do jej zarchiwizowanego kanału na YouTube, to podróż przez jej transformację.

Sarah-N-Tuned to dobry kanał, świetne treści.

Mick
Zgadzam się, wygląda na to, że tak jest. No cóż, wielka sprawa, wciąż uważam jej kanał na YouTube za zabawny i interesujący, i tak, jest miła dla oka. Jak ktoś napisał wyżej, dobra robota dla jej chirurga, świetna robota. To już nie problem, prawda?

#23 ·
goatblower said:
Mówię, cholernie dobrze dla niej
mój syn powiedział mi to rok temu, ale nie przestałem oglądać
Ja też nie. Przy okazji, to nie mężczyzna udający kobietę, ona jest prawnie kobietą. Mój znajomy zrobił "odwrotność" z Sarą i trzeba wiele przejść, żeby doprowadzić do pełnej transformacji. Dobrze dla nich obojga, jestem pewien, że są o wiele, wiele szczęśliwsi od czasu zmiany płci.

#24 ·
Tone said:
goatblower said:
Mówię, cholernie dobrze dla niej. Mój syn powiedział mi o tym rok temu, ale nie przestałem oglądać
Ja też nie. Swoją drogą, to nie mężczyzna udający kobietę, ona jest prawnie kobietą. Mój przyjaciel zrobił "odwrotność" z Sarą i trzeba wiele przejść, aby doprowadzić do pełnej transformacji. Dobrze dla nich obojga, są o wiele, wiele szczęśliwsi od czasu zmiany płci, jestem pewien.
Niestety, legalność nie czyni go kobietą. Kiedyś mężczyzna!